Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Erdekspor'da yeni dönem

Erdekspor

BAL Ligi temsilcimiz Erdeksporda dün gerçekleşen olağan genel kurul sonucu yeni yönetim görevi devraldı.

BAL Ligi temsilcimiz Erdekspor`da dün gerçekleşen olağan genel kurul sonucu yeni yönetim görevi devraldı.
İlk oturumda gerçekleşen genel kurulda Divan Başkanlığına Emin Can seçildi. Divan kurulunu oluşturan isimler Hasan Tınaz, Hamdi Özdemir, İsmail Gülen`den oluştu.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ardından çalışma ve faaliyet raporunu sunan Erdekspor Başkanı Metin Tırık, 3 yıllık başkanlık süreci içinde Erdekspor`un onurunu en üst noktada tutmak adına verdikleri mücadelede başarılı olduklarını inandığını söyledi.
Tırık, spor takımlarının bir kentin aynası olduğunu, geçmişten günümüze Erdekspor`a verdikleri desteklerle yaşamasını sağlayan gerek hakkın rahmetine kavuşmuş, gerekse bugün hala hayatta olan herkese teşekkür etti. 
Gelinen noktada yapılacak değişiklik ile Erdekspor`un sportif başarılarının daha üst noktalara çıkacağına inandığını ifade eden Tırık, kendi adına her zaman Erdekspor`un yanında olma sözü verdi.
Başkan Tırık`ın faaliyet raporu hakkında söz alan olmadı. Yapılan oylamada çalışma ve faaliyet raporu oybirliği ile kabul edildi. Erdekspor genel kurulunda geçmişe ait gelir gider bilançosu ile gelecek döneme ait tahmini bütçe ve denetleme kurulu raporları okunup oy birliği ile ibra edildi.
Erdekspor`un geçtiğimiz sezon bütçesi 700 milyon olarak kesinleşirken, gelecek dönem tahmini bütçesi ise 1 milyon 200 bin lira olarak öngörüldü. Yapılan gizli oy, açık tasnif yönetim kurulu seçiminde Mustafa Kulalı önderliğindeki tek liste göreve talip oldu.
Mustafa Kulalı`nın listesinden Feridun Ayaydın, Hüseyin Tiritoğlu, Haydar Akyüz, Hasan Tınaz, Mehmet Üreten, Onur Nural, Burhan Gün ve Cavit Aydın yeni yönetime girdi.
Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri: Faruk Çınal, Fevzi Orman, Enver Damar, Mehmet Avcı, Orhan Narin, Tamer Akçay, Atilla Karabay, Faik Tura, Mehmet Başol.
Denetim Kurulu Asil Üyeleri: Emin Can, Cevat Kaplan, Mutlu Coşkun. Denetim Kurulu Yedek Üyeleri: Erdoğan Çıkrıkçı, Mustafa Torun, Hasan Öğrenir.
Erdekspor eski Başkanı Arslan ``Başkan Sarı`ya güveniyorum``
Erdekspor`un olağan genel kurulu ardından dilek ve temennilerde söz alan eski başkanlardan Mehmet Arslan, Belediye Başkanı Hüseyin Sarı`daki değişim ve yaklaşımını yakından takip ettiğini, gerek Erdek adına, gerekse Erdekspor adına güven telakki ettiğini söyledi.
Bu olumlu gelişme karşısında sonuna kadar desteğe hazır olacaklarını ifade eden Mehmet Arslan, geçmişte çok zor şartlarda aldığı Erdekspor`u bugün önemli bir yapısal varlıkla devretmenin onurunu yaşadığını, ancak spor kulüplerinin iyi idare edilmediği takdirde neleri kaybettiğini geçmişte gördüklerini hatırlatıp, Erdekspor`un Deniz ve Su Altı Sporları yanı sıra alt yapı çalışmalarına da ağırlık vermesini istedi.
Arslan, kent gençliğinin olumsuzluklar girdabından kurtarılıp, spor alanlarına çekilmesi gerektiğine dikkat çekip, kongrenin Erdek'e hayırlı olması temennisinde bulundu.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false